Prax žiakov obchodných akadémií - Orbánová, Darina
Spojenie teórie s praxou ako jedna zo základných podmienok prípravy žiakov na úspešné zapojenie sa do aktívneho života. Predmet Odborná prax - súčasť odborných predmetov na obchodných akadémiách. Predpoklady úspešného priebehu praxe.