Regionálne rozvojové agentúry a ich význam v regionálnom rozvoji cestovného ruchu v Slovenskej a Maďarskej republike - Mišúnová, Ema
Zásady zriadenia regionálnych rozvojových agentúr a ich poslanie v Slovenskej republike. Integrovaná sieť regionálnych rozvojových agentúr a jej inštitucionálne zabezpečenie. Regionálne rozvojové rady v Maďarsku. Hlavné úlohy regionálnych rozvojových agentúr v Maďarsku.