Model hodnotenia kvality celoživotného vzdelávania poskytovaného MSVP - Mizla, Martin, 1955-
Hodnotenie kvality celoživotného vzdelávania v projekte EQVALL. Hlavné charakteristiky pilotného projektu. Popis celkovej metodiky a náčrt spôsobu jej uplatnenia pri hodnotení kvality zamestnancov MSVP (malé a stredné vzdelávacie organizácie).