BSC v strategickom riadení podnikov - Gavurová, Beáta, 1972-
Podmienky strategického riadenia a implementácia stratégie v súčasnej podnikovej praxi. Komplexnosť procesu implementácie stratégie, jej bariéry a prekážky. Charakteristika vývoja a postupného zdokonaľovania BCS systému. Jeho dnešná podoba a využitie v praxi. Kritické zhodnotenie systému a jeho slabé miesta. Hodnotenie spoľahlivosti systému pri prekonávaní prekážok implementácie stratégie. Podmienky zavedenia systému do podnikovej praxe..