Hodnotenie investícií do obnoviteľných zdrojov energie - Hudák, Matej, 1984-
Pojem trvalo udržateľný rozvoj. Zabezpečenie udržateľného ekonomického rastu. Zdroje energie. Energetická politika na Slovensku. Hodnotenie investícií. Model Hull-White.