Posúdenie úmernosti ekonomického vývoja podniku - Kostková, Albína, 1951-
Hľadanie možností zvyšovania efektívnosti hospodárenia podniku. Tvorba ukazovateľov efektívnosti. Vývoj efektívnosti porovnaním dynamiky vstupov a výstupov.