Procesy a podpora rozhodovania v reverznej logistike pomocou IT - Rakovská, Eva, 1963-
Reverzná logistika odpovedajúca na základné otázky o možnostiach opätovného spracovania výrobkov, ich častí a materiálov po ich použití. Procesy v reverznej logistike. Dôvody pre reverznú logistiku. Informačné trechnológie podporujúce reverznú logistiku. Klasifikácia IT v reverznej logistike.