Zásady rozdelenia výsledku hospodárenia - Meluchová, Jitka, 1965-
Rozdelenie výsledku hospodárenia. Opatrenie č. 23 054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave PÚ v znení opatrení MF SR č. 25 167/2003-92, č. MF/10069/2004-74, č. MF/26670/2005-74, MF/25814/2006-74, ktorým sa mení a dopĺňa vyššie uvedené opatrenie.