Archivácia účtovných písomností a záznamov - Meluchová, Jitka, 1965-
Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov, ktorý stanoví rozsah a spôsob vedenia účtovníctva a jeho preúkaznosti pre všetky PO a FO, ktoré vykonávajú podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť...Označovanie účtovnej dokumentácie. Ochrana a úschova účtovnej dokumentácie. Plán úschovy účtovnej dokumentácie. Záverečné ustanovenia.