Poskytovanie príspevku na stravovanie zamestnancov - Vépyová, Mária
Sledovanie nákladov zamestnávateľa XXX, s.r.o. na stravné zamestnancom. Právna úprava: zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov..., zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce..., Opatrenie MPSVR SR č. 615/2005 Z. z..., zákon č. 222/2004 Z. z. Zamestnanci. Miesto stravovania. Výška príspevku zamestnávateľa XXX, s.r.o.