Prečo je nevyhnutné mať vypracované vlastné interné smernice? - Vépyová, Mária
Interné smernice v účtovnej jednotke ako nevyhnutná potreba internej kontroly, interného auditu, externého auditu a externej napr. daňovej kontroly. Úloha interných smerníc. Posúdenie smerníc z hľadiska internej kontroly. Zásady pri uplatňovaní internej kontroly. Posúdenie smerníc z hľadiska interného auditu, z hľadiska externej kontroly, z hľadiska externého auditu.