Problém časovej konzistencie ekonomickej politiky, model dlhu - Szomolányi, Karol, 1976-
Problém časovej konzistencie ekonomickej politiky v modeloch ekonomiky so zdanením práce a dlhu. Definícia Ramseyho úlohy. Ramseyho ohraničená úloha.