Výber relevantných faktorov a štatistické posúdenie ich vplyvu na disponibilný príjem domácností SR na základe zisťovania SILC 2006 - Šoltés, Erik, 1974-
Overenie faktorov, ktoré v roku 2005 štatisticky významne ovplyvňovali disponibilný príjem domácností v Slovenskej republike a medzi ktorými úrovňami jednotlivých relevantných faktorov bol signifikantný rozdiel v stredných hodnotách disponibilného príjmu domácností.