Poskytovanie a účtovanie ochranných pomôcok - Vépyová, Mária
Právne predpisy upravujúce ochranné pomôcky: zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce, zákon č. 595/2002 Z. z. o dani z príjmov, zákon č. 330/1996 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, vyhláška MPSVR č. 377/1996 Z. z. o poskytovaní osobných ochranných pracovných prostriedkov, nariadenie vlády SR č. 504/2002 Z. z. o podmienkach poskytovania osobných ochranných pracovných prostriedkov.