Martingálové modelovanie poistnej rezervy v životnom poistení - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Popis všeobecného časovo diskrétneho modelu životného poistenia, pre ktorý bol odvodený vzťah pre výpočet celkovej diskontovanej straty v čase n, ktorá je martingál.