Rozhodovacie stromy - Labudová, Viera, 1958-
Opis štruktúry rozhodovacích stromov a základných algoritmov na konštrukciu rozhodovacích stromov. Silné a slabé stránky týchto algoritmov a ich vzájomné porovnanie.