Hodnotenie hospodárskej konvergencie v štátoch strednej a východnej Európy - Jankovská, Anežka
Hodnotenie stavu hospodárskej konvergencie 10 členských štátov EÚ, ktoré sa v plnej miere nezapojili do Hospodárskej a menovej únie a nezaviedli euro. Hodnotenie plnenia kritéria cenovej stability. Hodnotenie kritéria rozpočtovej pozície verejnej správy. Hodnotenie plnenia kritéria menového kurzu. Hodnotenie plnenia kritéria dlhodobej úrokovej miery.