Energetická politika a jej význam v hospodárskej politike Európskej únie - Trenčianska, Elena
Energetická politika Európskej únie. Význam energetického partnerstva s Ruskom pre energetickú bezpečnosť EÚ. Význam energie pre európsku komunitu.