Bezpečnosť informácií v elektronickom obchodovaní - Cárachová, Magdaléna
Význam ochrany a zabezpečenia informácií. Poukázanie na dôležitosť otázok bezpečnosti v elektronickom obchodovaní. Právne aspekty elektronického obchodu so zdôraznením špecifík internetu a jeho postavenia v súčasnej informačnej spoločnosti. Základné princípy na ktorých spočíva Public key infrastructure.