Metody a nástroje personálního controllingu - Urban, Jan
Metódy personálneho kontrolingu. Nástroje kvantitatívneho kontrolingu, personálne ukazovatele. Riadiaci panel HR scorecard. Nástroje kvalitatívneho kontrolingu, personálne indexy a kvalitatívne personálne štandardy.