Elektronická registračná pokladnica - aktuálne zmeny - Meluchová, Jitka, 1965-
Platnosť nového zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice - zákon č. 289/2008 Z.z. Prehľad vybraných zmien vyplývajúcich z tohto zákona. Certifikácia. Náležitosti dokladu z pokladnice. Prepočet dane a základu DPH. Zaokrúhľovanie. Spresnenie výkladu zákona.