História genézy cla v medzinárodnom obchode - Balko, Ladislav
Historický vývoj ciel. Clo, jeho podstata a funkcie. Vznik a vývoj cla a colníctva na našom území. Niektoré črty vývoja colníctva na našom území po roku 1918. Clo a colníctvo socializácie spoločnosti. Zmeny po novembri 1989.