Euro ako rezervná mena - Moravová, Julianna
Status medzinárodnej meny a výhody, ktoré z nej plynú. Doterajšia úloha eura ako medzinárodnej meny. Rozhodujúce faktory držby eura ako rezervnej meny. Faktory určujúce držbu eurových devízových rezerv.