Rôzne podoby manažérskej výsledovky - Foltínová, Alžbeta
Manažérska výsledovka ako jeden z dôležitých nástrojov nákladového controllingu. Porovnanie štruktúry manažérskej výsledovky zostavenej na základe úplných a neúplných kalkulácií. Podoba manažérskej výsledovky prispôsobená potrebám rozpočtovníctva. Podstata segmentového prístupu k jej tvorbe.