Pedagogická prax ako súčasť profesijnej prípravy učiteľov - Orbánová, Darina
Význam pedagogickej praxe. Zameranie cieľov pedagogickej praxe. Organizácia pedagogickej praxe na Katedre pedagogiky NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave.