Dimenzie vzťahového marketingu v prostredí maloobchodného trhu - Francová, Zuzana, 1971-
Charakteristika vzťahového marketingu. Subjekty vzťahového marketingu. Riadenie vzťahov so zákazníkmi (CRM). Vzťahový marketing v podmienkach maloobchodného trhu. Tvorba hodnoty pre zákazníka. Vhodnosť implementácie vzťahového marketingu.