Vybrané faktory ovplyvňujúce vernosť značke spotrebiteľa na slovenskom trhu športovej obuvi - Kita, Pavol
Problematika vernosti spotrebiteľa ku značke. Vybrané faktory ovplyvňujúce vernosť spotrebiteľa ku značke. Prieskum venovaný skúmaniu vzťahu spotrebiteľ - značka. Všeobecná metodológia prieskumu. Odpovede na hypotézy.