Komunikačné aktivity: dôležitá súčasť vzťahového marketingu - Labská, Helena
Najrozšírenejšia technika budovania vzťahového marketingu - metóda CRM. CRM a jej vývoj. Komunikácia a získavanie nového zákazníka. Kontaktné centrá v komunikácii. Využívanie vernostných kariet.