Finančná kríza, jej následky a riešenia - Jaroš, Michal
Pričiny vzniku krízy, čo k nej viedlo. Následky krízy - najviac zasiahli oblasť poskytovania bankových služieb. Ťažko postihnutým sektorom od začiatku krízy bol sektor realít. Finančná kríza zlikvidovala celý jeden sektor - investičné bankovníctvo. Kríza sa nevyhne ani európskemu bankovému systému, aj keď dôsledky krízy nedoľahli na európske banky až tak deštruktívne (aspoň zatiaľ) ako na americké. Podľa analytikov nás neminie štvrtá fáza, ktorá bude najhoršia - recesia, ktorá postihne celé svetové hospodárstvo. Riešenie krízy. Dôsledky krízy.