Vzťahový marketing v obchode - implementácia, nové smery využívania v kontexte teórie Josepha Schumpetera - Francová, Zuzana, 1971-
Teoretické východiská uplatnenia vzťahového marketingu v obchode. Interpretácia vzťahového marketingu. Obchod - základné funkcie a význam. Tvorba hodnoty pre zákazníka. Charakteristika požiadaviek a potrieb zákazníkov podľa nákupných situácií a typov predajní. Teória J. A. Schumpetera v kontexte vzťahového marketingu v oblasti obchodu. Dopady implementácie vzťahového marketingu na spotrebu tovarov a služieb.