Faktorová intenzita slovenského priemyslu - Fifeková, Elena
Dlhodobý rast výkonnosti slovenskej ekonomiky je úzko spojený s vývojom ponukovej strany ekonomiky a efektívnymi štruktúrnymi zmenami, ktoré zvyšujú produktivitu výrobných faktorov a menia charakter konkurenčných výhod. Rastová výkonnosť ekonomiky a jej jednotlivých odvetví. Analýza vybraných zdrojov ekonomického rastu Slovenska, vplyv priamych zahraničných investícií na technologickú a kvalifikačnú náročnosť, vývoj miery pridanej hodnoty a súhrnná produktivita faktorov.