Marketing v spotrebných družstvách - Sciranka, Ján
Každý podnik, ktorý chce v turbulentnom podnikateľskom prostredí prežiť, sa musí venovať problematike marketingu. Autor sa zameriava na spotrebné družstvo COOP Jednota Slovensko, s.d., kde ilustruje, na akom princípe fungujú marketingové aktivity v spotrebných družstvách.