Súčasné problémy v eurozóne a perspektívy jej ďalšieho vývoja - Kotlebová, Jana, 1969-
Zmeny v inštitucionálnom usporiadaní ES/EÚ/EMU. Zmeny vo formách ekonomickej integrácie. Zmeny v inštitucionálnom usporiadaní menovej únie. Zmeny vo výkone jednotnej menovej politiky. Aktuálny menový vývoj v eurozóne. Problémy súčasnej menovej politiky v eurozóne a perspektívy ďalšieho vývoja eurozóny.