Liberalizačné tendencie v oblasti služieb v súčasnosti - Dudáš, Tomáš, 1976-
Pohľad na teoretické a praktické aspekty liberalizácie medzinárodného obchodu so zreteľom na Všeobecnú dohodu o obchode so službami - GATS.