Možnosti riešenia problémov rozvojových krajín v rámci medzinárodných vzťahov - Raslavská, Ivana
Možnosti riešenia problémov rozvojových štátov. Komparácia vybraných prístupov rozvojovej pomoci. Vznik a vývoj rozvojovej pomoci. Hlavné motívy poskytovania rozvojovej pomoci. Zmena cieľov rozvojovej pomoci v procese globalizácie.