Basel II a meranie operačného rizika - Oravíková Podoliaková, Katarína
Operačné riziko predmetom bankovej regulácie a riadenia. Meranie operačného rizika na základe odporúčaní Basel II. Špecifickosť definície operačného rizika. Problematika merateľnosti operačného rizika.