Predvídanie rizika v oblasti marketingovej komunuikácie - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Prognózy, ich obsah a charakter, sú dôležitým prvkom marketingu a marketingovej stratégie spoločnosti. Ich komunikácia cieľovým skupinám, spôsob a výber komunikačných nástrojov, v súčasnosti možno považovať za súčasť konkurenčnej výhody každej spoločnosti.