Zavedie aj Severná Amerika novú menu? - Chovancová, Božena
Diskusie o tom, či Severná Amerika nebude nasledovať príklad budovania Európskej menovej únie a s tým spojenej jednej meny eura. História vzniku "Severoamerickej dohody o voľnom obchode - NAFTA". Najvýznamnejšie ustanovenia NAFTA. Hlavné ciele NAFTA. Diskusie za a proti zavedeniu novej meny.