Teoretické a praktické problémy predčasného splatenia hypotekárneho úveru - Horvátová, Eva, 1958-
Všeobecná charakteristika predčasného splatenia hypotekárneho úveru. Prístup k riešeniu problému predčasného splatenia hypoték v podmienkach USA. Predčasné splatenie a mimobilančná sekuritizácia.