Medzinárodné účtovné štandardy a ich implementácia v bankovníctve - Horvátová, Eva, 1958-
Podstata prechodu na IAS/IFRS. IFRS v Európe - európska účtovná smernica. Všeobecný postup pri transformácii účtovných výkazov. Harmonogram prechodu bánk na IFRS. Prezentácia účtovných výkazov. IAS 1 - Zverejňovanie účtovnej závierky. IFRS 1 - prvá aplikácia medzinárodných štandardov účtovného vykazovania.