Hodnotenie úverového rizika pri financovaní potrieb PO - podnikateľov a odvodenie požiadavky na vlastné zdroje štandardizovaným prístupom - Tkáčová, Jana, 1977-
Analýza úverového rizika firemných klientov v slovenských bankách. Finančná a nefinančná analýza. Finálny rating. Štandardizovaný prístup k úverovému riziku podľa Basel II. Výpočet hodnoty vlastných zdrojov na krytie úverového rizika.