Leadership jako kontaktní sport aneb Vzduchoprázdno rozvoji nepřeje !
Aby si firmy udržali vysokú výkonnosť, musia pestovať a rozvíjať vodcovské osobnosti, a to v súčinnosti so svojimi cieľmi. Spoločnosti, ktoré úspešne rozvíjajú lídrov, dosahujú dlhodobo vyššie zisky. Jedným z mnohých prístupov ako vodcovský potenciál ľudí rozvíjať je koučink riadiacich pracovníkov. Koučovanie sa zameriava na jednu z piatich oblastí: strategickú zmenu, výkon, rozvíjanie vodcovských schopností, plánovanie osobného rozvoja alebo zmenu chovania.