Riadenie a analýza ziskovosti v komerčnej banke - Klimiková, Mária
Riadenie ziskovosti (profitability management) v komerčnej banke. Plánovanie ziskovosti. Meranie a kontrola. Interpretácia. Analýza dosahovanej ziskovosti. Ukazovatele ziskovosti v komerčných bankách. Analýza ziskovosti klienta.