Poznámky k niektorým kontextom migrácie v Európe - Márton, Milan
Migračný pohyb. Rozmanitosť rôznych kultúr. Sila vlastnej existencie. Imigračný tlak v Európe. Pracovné miesta pokryté migrantmi. Zamestnávanie migrantov. Charakteristika imigrantov. Kultúrno-náboženské otázky. Getá.