Krásná a náročná zároveň ... prace se studenty a absolventy - Slabihoudková, Pavla
Autorka sleduje prístup vysokoškolských absolventov, ktorí hľadali a hľadajú svoje uplatnenie v medzinárodných spoločnostiach. Porovnáva a charakterizuje generáciu vysokoškolských absolventov v roku 1998 a teraz.