Nástroje environmentálnej politiky EU - Gálová, Lucia
Nástroje environmentálnej politiky Európskej únie. Ich klasifikácia. Podstata a analýza ich vývoja. Pozitíva a negatíva nástrojov environmentálnej politiky.