Sekundárne pramene Európskeho práva - Mrázová, Ivana
Sekundárne pramene európskeho práva ako jednostranné legislatívne akty orgánov Spoločenstiev, ktorých platnosť je odvodená od pôvodných konštitučných zmlúv.