Nadväznosť komunálnej reformy na proces fiškálnej decentralizácie v podmienkach Slovenskej republiky - Neubauerová, Erika, 1968-
Priemerná veľkosť miestnych samospráv vo vybraných európskych štátoch. Argumenty za spájanie obcí. Plánované zmeny v rámci komunálnej reformy v Slovenskej republike. Plošné zlučovanie obcí. Vytvorenie združenia, zväzu obcí. Existencia spoločných obecných úradov. Priestorová analýza medziobecnej spolupráce k 31.1.2006.