Economic and social impact of AIDS/HIV in Africa - Woltemar, Richard
HIV a AIDS rozšírený po celom svete. Ekonomický dopad AIDS/HIV. Sociálny dopad AIDS/HIV. Niektoré kľúčové stratégie na zmiernenie dopadu HIV.