Vzťah medzinárodného a európskeho práva na príklade bilaterálnych investičných zmlúv členských štátov EÚ - Budjač, Milan
Medzinárodnoprávna povaha bilaterálnych investičných zmlúv ako forma podpory a ochrany medzinárodných investícií. Ich pozícia v kontexte uplatňovania európskeho práva - najmä pravidiel Spoločnej obchodnej politiky a voľného pohybu kapitálu. Analýza problematických ustanovení bilaterálnych investičných zmlúv.